Om PsykologPro

Jeg er 42 år og blev uddannet som psykolog fra Århus Universitet i 2007, autoriseret af Psykolognævnet og godkendt som Specialist i Klinisk Psykologi og Specialist i Psykopatologi af Dansk Psykologforening. Jeg har gennem de sidste 13 år arbejdet med forskellige former for sexologi, med sårbare og socialt udsatte mennesker og i psykiatrien.

Jeg har haft egen praksis siden 2008. Jeg har en solid erfaring i at arbejde med seksualitet og samliv, vredeshåndtering, psykiatriske diagnoser og følger af vold.

Jeg er en erfaren terapeut, såvel som både supervisor, underviser og  som tester i forbindelse med større eller mindre psykologiske undersøgelser.

I min praksis er respekt, empati og nysgerrighed nøgleord, og jeg sætter en ære i at møde alle fordomsfrit og professionelt. Faglig ekspertise og oprigtighed danner grundlag for mit virke.

Som psykolog arbejder jeg i henhold til de etiske regler for Nordiske Psykologer.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg er stifter af og bestyrelsesformand i Psykologfagligt selskab for klinisk sexologi. Endvidere er jeg bestyrelsesmedlem og sidder i uddannelsesudvalget i DACS (Danish Association for Clinical Sexologi). Jeg er uddannelsesleder på DACS uddannelser i klinisk sexologi. Du kan læse om uddannelserne her.

Priser

Individuel konsultation af 50 min                                                             1000,- kr.

Parsamtale af 75 min                                                                                 1500,- kr.

Individuel supervision af 60 min                                                        Ring for pris

Gruppesupervision af 60 min                                                               Ring for pris

Udredninger og undervisning                                                              Ring for pris

Betaling

Du kan betale kontant eller pr mobilepay efter hver session. Jeg tager ikke dankort.

Jeg har ikke ydernummer. Det betyder, at du ikke kan bruge din henvisning fra lægen hos mig. Har du derimod en sundhedsforsikring, kan du bruge den hos mig, da jeg er autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn. Du kan læse mere om sundhedsforsikringer her.

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark”? Så er det også muligt at få et tilskud på enten 200 kr eller 300 kr. pr. time. Ring til dem og hør om det også er muligt for dig.

Afbud

Ved samtaler i klinikken skal afbud meldes senest dagen før kl 16, ellers faktureres det fulde beløb. Det samme gælder for udeblivelser. Afbud skal være på telefon eller mail.

Ved udkørende opgaver skal afbud meldes senest 7 dage før, ellers faktureres det fulde beløb.  Afbud skal være på telefon eller mail.