Sexologisk supervision

Gruppesupervision:

40 timer, fordelt på 6 dage

Pris pr. deltager 17.000,- kr. ved 4 personer

I supervisionen arbejder vi med de sexologiske problematikker I støder på i jeres faglige virke. Vi arbejder både med case supervision, med hvordan I kan blive bedre til at spørge ind eller tale om seksualitet, optage en sexologisk anamnese og med specifikke behandlingsmetoder.

Supervisor Nina Lildal-Schrøder er Forperson i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi, har tidligere siddet i bestyrelsen hos DACS – Dansk forening for klinisk sexologi og er uddannelsesleder på uddannelsen Basal Klinisk Sexologi. Nina underviser i både ind- og udland i sexologi, har forsket i fagpersoners holdning til at tale om seksualitet og har præsenteret på flere internationale konferencer. Nina er forfatter til bogen Kort & og godt om LGBT+ der udkom i 2020 og til bogen Kort og godt om seksualitet der udkommer i efteråret 2021.

Nina er også Specialist i Psykopatologi og Specialist i Klinisk Psykologi og har erfaring med både tung og lettere psykiatri, med voksne og unge misbrugere, angstproblematikker, vredesproblematikker, stress, kriminalitet, parterapi og følger af vold. Nina har haft egen praksis siden 2008, først deltid og sidenhen fuldtid.

Supervisionen foregår i Køge, 5 minutters gang fra Køge Station.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nina på:

info@psykologpro.dk eller tlf nr.: 52111423