SSA – Sexual Self Acknowledgement

Når man arbejder med seksualitet, er det vigtigt at være fortrolig med emnet, og dermed også med sin egen seksualitet. Hvis man ikke er fortrolig med sin egen seksualitet, kan det være svært at være i kontakt med andres, på en professionel og fordomsfri måde.

Formål:

Formålet med SSA er at gøre kliniske sexologer, psykologer, læger, sygeplejersker og andre sundhedsfaglige personer mere opmærksomme på seksuel diversitet, seksuelle subkulturer og andres seksuelle adfærd, og styrke selvindsigten som behandler og derved blive i stand til at give en øget tryghed i samtalen/behandlingen. Vi kommer til at arbejde med bevidstgørelse af egne holdninger, grænser og følelser forbundet med seksualitet, med henblik på bedre at forstå og dermed kunne håndtere det som vækkes i os som professionelle i mødet med patienter/klienter/borgere.

Det er ikke tiltænkt på kurset, at du kommer til at dele intime detaljer om din egen seksualitet, men du skal være villig til at arbejde med dine fordomme, grænser og reaktioner.

Kurset vil foregå over 2 moduler på henholdsvis 3 og 2 dage. Undervisningen vil foregå på dansk. Undervisningen vil bestå af en blanding af oplæg, debat, øvelser og udflugter. Der vil være mulighed for at deltage i en fetishfest, hvilket anbefales, men det er ikke obligatorisk. Alle dagene vil der være oplæg fra personer der har særlig viden om forskellige subkulturer, seksualiteter og seksuelle praksisser.

Tid og sted:

Ring for information om næste SSA

SSA uden fetishfest: 38 timer

SSA med fetishfest: 48 timer (OBS: timeantallet der kræves ved NACS-autorisation som Specialist i klinisk sexologi)

Hvis I vælger at deltage i fetishfesten vil der endvidere være en opsamlingsbrunch søndag formiddag efter festen.

Pris:

8000,- kr. pr pers. I prisen er inkluderet frokost på alle dage

Udgifter derudover: evt. indgang og tøj til fetishfest

Målgruppen:

Kliniske sexologer, psykologer, læger, sygeplejersker og andre sundhedsfaglige personer, der gennem deres arbejde forholder sig til andres seksualitet.

Tilmelding:

Tilmelding er bindende. Kurset oprettes kun ved tilstrækkelig tilmeldte. Du tilmelder dig ved at sende en mail til: info@psykologpro.dk og skrive dit navn og uddannelse. Skriv venligst SSA i emnefelt. Hvis der er plads, vil du derefter få tilsendt betalingsoplysninger.

Kursusledere:

Rikke Pristed: Autoriseret psykolog, Specialist i sexologisk rådgivning, Foredragsholder

Nina Lildal-Schrøder: Autoriseret psykolog, Specialist i Klinisk Psykologi, Specialist i Psykopatologi, Foredragsholder, Forperson i Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi, Uddannelsesleder i DACS Sexologiske Uddannelser